Tilbud til skoleklasser

Læs seneste tilbud til skoleklasser HER

I kan læse muligheder og temaer for kufferthold HER.

TEGNEFESTIVAL 2018 GRATIS WORKSHOPS SKOLER

Praktiske oplysninger

Det er op til klasserne selv at være med til at præge forløbenes karakter, og vi modtager meget gerne forslag (udfordringer) til konkret indhold. Kan man f.eks. arbejde med farver ovenpå tekst-ark, historier og eventyr skrevet af ele­verne? Kan man bygge LEGO-mosaik, og lære om både billedkunst og matematik i en og samme øvelse? Kan man med udgangspunkt i moderne kunst lave pynt til et kunstnerisk juletræ?

Deltagerantal svarende til én klasse. Tilbuddet gælder kun for én klasse pr. hold, og opfattes som en integreret del af undervisningen, og der forventes aktiv medvirken fra lærerens side.

Tilmelding til via mail: billedskolen@horsens.dk

Skal eleverne lave en udsmykning, eller har I andre kunstneriske forløb på skolen? Så ring til os for at få en uforpligtende snak.