Vi er nu klar med et fantastisk program for fritidsundervisning forår 2018, som nu også indeholder

en hel række af korte kurser, hvoraf flere er nogen du kan gå på sammen med forældre eller bedsteforældre. Læs mere i folderen i menuen til venstre.

 

ELEKTRONISKE TILMELDINGER TIL ALLE HOLD HER

Hvis du ikke finder det ønskede hold i den elektroniske tilmelding er holdet fuld booket.

 

 

 

VISUELT GYMNASIUM HORSENS

 

Vil du arbejde med design, arkitektur, tegning og kunst?

Visuelt Gymnasium Horsens er noget du vælger som et tillæg til din uddannelse på gymnasiet. Her modtager du i 3 år hele 6 undervisningslektioner om ugen på Billedskolen Horsens, der har oprettet et særligt akademi til jer. Undervisningen ligger oftest i skoletiden, men også i enkelte weekender. Ordningen er oprettet via et samarbejde imellem Billedskolen, Horsens Kommune og gymnasierne i Horsens.  

På Visuelt Gymnasium arbejder du med en række emner og metoder, der på forskellig vis er relevante i et arbejde med visuelle udtryk og produkter, herunder styring af kreative processer inden for design, tegning og kunst. Der arbejdes bredt med dine kompetencer, fordi et møde imellem viden fra mange forskellige, faglige discipliner er nødvendige, når en kreativ tankegang skal udvikles. 

Du kommer blandt andet til at arbejder med grafisk design, mode og tekstil, arkitektur, maleri, animation, foto, illustration og produktdesign.

Undervisningen indeholder også fag som fx den kreative proces, virksomheden og kommunikation. De forskellige moduler i undervisningen er alle udvalgt i forhold til et ønske om at kvalificere dig til videre optagelse på uddannelser, hvor det visuelle og kreative er toneangivende. 

For at blive optaget Visuelt Gymnasium, skal du til en optagelsessamtale hos os. 

Undervisningen på Billedskolens Akademi har en egenbetaling på 1182 kr. om måneden i 11 måneder årligt. Buskørsel efter undervisning på hverdage, materialer, samt adgang til fælles atelier er inkluderet i prisen.

Der er gratis prøvepraktik mandag-onsdag i uge 5, tilmelding via mail herunder.

Tjek os på Facebook: Visuelt Gymnasium Horsens - eller se film om ordningen HER

Har du spørgsmål til Visuelt Gymnasium ordningen, kan du kontakte Jannik Broz, leder af Billedskolen Horsens via: musjb@horsens.dk

TILMELDING TIL BILLEDSKOLENS AKADEMI HER  

Tilmeldingen er først bindende når du er blevet optaget på din gymnasieuddannelse.

 

 

 

 

 

Billedskolen.

 

 

Festival med fokus på tegning, sjov og læring.

 

 

 

 

 

DM I TEGNING

 

 

 

 

Den vildeste tegnekonkurrencer for børn og unge. Afholdes hvert år under Tegnefestival i Horsens.